HTML

Social Compass

A Social Compass iránytű szeretne lenni a társasági és társadalmi élet, az illemszabályok sűrűjében, kezdőknek és haladóknak egyaránt!

Friss topikok

Címkék

kiarusitas.jpg

Vissza az egyik kedvenc női témához, ami nem más, mint az öltözködés.

Kedves Uraim!

Kis türelmet kérünk férfi olvasóinktól, rövidesen jönnek majd a férfias témák is, de a nőké, így a női témáké az elsőbbség.

Köszönjük a megértést!

A szerkesztőség

Még tart a nyár végi leértékelés, de már a boltokban az őszi-téli kollekció. Ez kész katasztrófa, hiszen egyrészt nem lehet ellenállni a sok leértékelt holminak, mert ugye minél többet veszünk, annál többet spórolunk, továbbá ki tudna ellenállni az új trendi daraboknak.

Megkérdeztük divatrovatunk állandó szakértőjét, Fődívánkat, hogy mi a véleménye a ruhásszekrény újra dugig töltéséről?

  • Sokat tanultam magamtól, kezdi a Fődíva. A nyár jelentős része telt el selejtezéssel, bár diszkréten meg kell jegyeznem, azért a bátrabb szelektálás terén még van hová fejlődni. De a sok nehézség árán nyert kevéske szabad hely a szekrényben nem jelenti azt, hogy oda feltétlenül új darabokat kell begyömöszölni. A lényeg, hogy azt tanultam magamtól, hogy ha túl sok a ruhám, nem tudok felöltözni. Mert pont olyan valami, ami ahhoz kellene, na, pont olyan pont nincs. Így hát azt tanultam magamtól – saját káromon – hogy a kevesebb több. Sokkal, de sokkal több. Néhány alapdarabbal mindig egyszerűbb. Az idei szezon lelket és akaraterőt erősítő tréning lesz, hiszen van millió s egy szép darabom, nem fogok csak azért venni bármit is, hogy legyen. Mert van mindenből bőven, több is, mint kellene.

Kedves Női Olvasóim!

Kérem, szívleljék meg Fődíva szavait, aki jelen sorok írása közben is számolgatja holmiját azon töprengve, miért is kell neki 10 fekete garbó.

U.I. A fekete garbó bármi egyéb más ruharabbal helyettesíthető a mondatban, a kérdés ugyanúgy igaz marad.

Judit

ruhak_ruhak.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://socialcompass.blog.hu/api/trackback/id/tr827766542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása