HTML

Social Compass

A Social Compass iránytű szeretne lenni a társasági és társadalmi élet, az illemszabályok sűrűjében, kezdőknek és haladóknak egyaránt!

Friss topikok

Címkék

Image result for nőnap

Szeretném megköszönni minden férfi ismerősömnek a nőnapi köszöntést, már akinek persze ez eszébe jutott! Normál esetben a nők az év 365 napján megkapják a köszöntést és tiszteletet, nem csupán nőnapon, de mostanában nincsenek normál esetek.

Bár nem szorosan kapcsolódik a nőnapi témához a történet, gondoltam, a nőnap kapcsán írok erről is.

Mivel a blogunk még nem büszkélkedhet több ezres rajongó táborral – bár reméljük, hogy jó úton haladunk e felé – így hát minden ismerősnek, kollégának, barátnak reklámozzuk. Így történt, hogy egy újdonsült barátomnak említettem, hogy van egy ilyen blogunk, ketten írjuk, én vagyok az egyik. Olvassa hát, legalább jobban megismer, hogy milyen is vagyok én.

Elolvasta, és azt mondta, hogy olyan csajos.

Először kicsit talán meg is sértődtem, de aztán rájötetm, hogy ez jó hír. Hiszen végigolvasta, ez már önmagában is öröm.

Mivel a blogot két ízig-vérig nő írja, az, hogy a blogon ez érződik, szintén jó hír.

Az, hogy a sztorikról van vélemény, még akár, ha megosztó is, az is jó hír.

Ha azonban a leírtakat egy férfi nem tudja magára szabva vagy átvitten értelmezni, az nem jó hír.

Ha ebből nem látja meg, hogy milyen a nő, az sem jó hír.

Az a kifejezés, hogy csajos, szintén nem jó hír, mármint annak, aki mondta, mert ez nem jó szó, legalábbis Social Copasséknál. Mondhatta volna, hogy vicces. okos, dögös, dívás, nőies, na de csajos!

Ha csak azt nem veszszük még jó hírnek, hogy a csajos kifejezés valami igen kis fiatalkára utal.

Konklúzió: a nők által írt blog normálisan nőies, témája mindenkihez szól, néhol vicces, néhol oktató, de kedvesen és udvariasan, segít eligazodni a társadalmi útvesztőkben, és reményeink szerint olvasmányos – nem csak nők számára.

És nem kell aggódni uraim, ugyanis egy férfias férfihoz egy nőies nő illik! Éljenek a nők és éljenek a férfiak!

Judit

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://socialcompass.blog.hu/api/trackback/id/tr537256147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása