HTML

Social Compass

A Social Compass iránytű szeretne lenni a társasági és társadalmi élet, az illemszabályok sűrűjében, kezdőknek és haladóknak egyaránt!

Friss topikok

Címkék

auto_esoben.jpg

Esik az eső, vagy hó, vagy bármi, ami felülről hullik alá: megáll az élet.

Egy taxis jó mondása, hogy esőben mindenki ernyővel jár, mármint „autóernyővel”. Feltehetően azért van dugó. De reménytelen dugó.

Az autók a csapadékkal azonos arányban megdagadnak, szaporodnak, osztódnak, egyszóval sokkal többen vannak, mint az normális lenne. A csapadék az agyi képességekre is hat, méghozzá elég rosszul.

Nem értem, hogy miért nagyobb az agresszió esőben, miért akar mindenki a másik elé vágni esőben, miért akar mindenki a lehető legközelebb megállni a kiszemelt célhoz esőben (mondjuk még ez a legérthetőbb…. J )

Miért más az eső, mint a szél, vagy a tűző nap? Az autósok ilyenkor reménytelenek.

Az iskolák körül még nagyobb a torlódás mint normálisan, ami akkor sem nevezhető normálisnak, amikor normális J Kedves anyukák, tizenéves amúgy diszkóba járó, dohányzó, fiúzós / csajozós kamaszokat miért úgy kell kitenni éppen az iskola kapujában, hogy teljesen feltartsák a többi haladni szándékozót; vagy megállni kapuban, zebrán, tilosban, keresztben, hosszában, kilógva az útra, rálógva a járdára, szembe a forgalommal, átvágva a záróvonalon, stb., stb., stb.? gyerekszallitas.jpg

A többi autós is ember, ők is haladnának.

Az autózásnak is kell, hogy legyen stílusa, nem csupán akkor kell viselkednünk, ha valahol megjelenünk, a közlekedési stílusunk is minket minősít.

Itt a tél, veszélyesek az utak, vigyázzunk magunkra és egymásra!

Judit

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://socialcompass.blog.hu/api/trackback/id/tr966979931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása